Wednesday, October 5, 2011

Korean Music Wave 2011

Waaaa..Lama rasanya tak update blog ni. Rindu sudah
Disebabkan tenet kat umah yang terlalu la manja slow tu yang membuatkan aku malas nak update.huhu
Kali ni nak update banyak2 gambar. A lot of precious moment happened masa tak update ni.
First, ni gmabar time pergi Korean Music Wave 2011 konsert kat Stadium Merdeka. Semangat gila pergi (MIRA,BULAT & AIN)
Aku yang xtao sangat pasal kpop ni dah jadi addict plak
BESH (>.<)














5 comments:

  1. woah, nak gi konsert gak weh.uuu.

    ReplyDelete
  2. omo! suju tadop ke? he3
    kem salam ke budak berdua itu ye :)

    ReplyDelete
  3. wahhh best ke? hehe
    sy pun xpenah tau kpop ni huhu

    ReplyDelete
  4. org2 kpop kiut la...n jambu sgt.hehe

    ReplyDelete