Friday, November 11, 2011

Berbasikal Pun Jadi Kenangan

Aktiviti di waktu petang. Lama dh tak cycling ni. Melelong je bawak masa nak start kayuh tu. 
Then everything ok aje..Ok ke??hahaha

Selama duduk kat Uitm ni mmg tak pernah naik pun la beskal ni. Pergi je Pusat Sukan dah banyak fasilities la. Excited la konon nak guna sume alat.haha. Ntah bila nak pergi pun tak tao la. 
Cite pasal cycling ni balik. Kteowg memang menguji ketahanan peha la pusing kt Uitm ni. Mana tak nya berbukit bukit bukit..(^_^)

We are together ;)
Ada satu peristiwa yang bak kata Mira "Emy kalau xbawak balik luka mmg tak sah"
Memang di takdirkan jatuh beskel. huaaaaaaaa (malu sangat)
Dah besar2 ni pun nk luka kat lutut ke. Luka kat tapak tangan la....Pedih sangat.isk3. Time jatuh tu tak ingat sakit dah ,1st thing fikir..'ada org tengok tak' nasib bek tak ramai area tu.ngee

menyempat lagi si Ada ni nak masuk

bergambo je lebih. kayuh nya mcm kejap je

pit stop..makan eskem asam boi
 Lama tak makan eskem 30sen. Dah naek harga la. Memang mengimbau kenangan masa kecik dulu. Comel!
uncle kedai tangkapkan

2 comments:

  1. Banyak RnR kite benti kan.hihi.

    ReplyDelete
  2. Aah..semata nk cr air. Tu lah exrcse sket dh mengah.haha

    ReplyDelete